antara dua

dalam pukul 2.30pm tadi bos lama aku yg kat keje travel agent tu call aku and suruh aku kerja dengan dia balik. masalah nye aku baru je naik pangkat jadi supervisor kat tempat keje aku sekarang nie. aku dah x tau macam mana nk pikir, kerja travel ni balik and berhenti kerja hotel tu or mcm mana ah? sumpah x tau nak pikir, hotel ni kerja dia dah best dah,dah syiook ! tpi mslh nye travel agent ni gaji aku x banyak mana nk dibandingkan dengan hotel nie. 
tapi hotel ni kerja petang, 6pm-12am, 
and travel agent 9-5, tapi problem dia kat sni, kat travel agent ni kompom2 sume aku kene buli kene suruh buat itu dan ini, yang hotel plak aku yang buli orang ;D
        arghh apa nie, xkan aku nak buat dua dua kerja kot? mati lah kan mcm tu -_____-
okayh sumpah aku dah pening. >,< aarggghh !!!!!!!!!!!!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

misz fae said...

sheila,better keje kat hotel..;)
siyes! ;)

ixora said...

yeke? haish itu lah mcm nk kerja hotel. tpi nth la. ok ke? haha

Qiella said...

keje dua dua tempat !
kau boleh !
haha .
baru cepat sikit kaya ! :D

wanie rAngers:) said...

keje hotel weh. hotel hotel hotel